O Procedura de Management pentru trasee de Via Ferrata

Va supun atentiei o procedura mai „exotica” care se refera la…  managementul exploatarii unui traseu de via ferrata . Din pacate, azi, avem o inflatie de „manageri”, in toate domeniile (deh, suna bine pe cartea de vizita), dar taaare multi dintre acestia nu stiu nici macar sensul cuvantului „manager”.

Ceea ce veti gasi in respectiva procedura, este ceva original, NU a fost copiata de nicaieri (chiar daca plagiatul azi e in voga !). Am studiat multe materiale (unele se gasesc chiar pe blog), si am compilat din toate aceste expuneri, acele aspecte care se pot integra atat in specificul de alcatuire a unei proceduri (in context ISO), cat si sa vina in intampinarea unor intrebari (puse sau nepuse ) despre acest fenomen destul de prolific pe la noi.

Sper ca informatiile oferite sa fie de folos, sa gasesca ecou, si de ce nu, sa fie un punct de plecare in „standardizarea muntelui” (despre care, sincer, nu debordez de prea mult entuziasm, dar…).

V-as ruga totusi sa nu dati „copy-paste” , ci sa folositi aceasta „samanta” in mod inovativ in „jardiniera” voastra.

P.S.

Poate ca intamplarea va face ca aceste randuri sa ajunga si sub ochii unei „doamne cu accent frantuzesc”, care era foarte „contrariata” (poate chiar confuzata) de cunostintele mele tehnice (si chiar de diploma mea universitara).

Deci , Procedura :

 

 

Please follow and like us:

Adrian Pauta

One Comment

Lasă un răspuns